Verzekeraars

Altijd een mooi kopje : verzekeraars. Zeker als een assurantiekantoor met deze kop begint, belooft het wat moois ;)

Ik stuur jullie wat minder blogs de laatste tijd. Enerzijds moet er natuurlijk wel iets te melden zijn en anderzijds is het gewoon mega druk. Een van de redenen dat het zo druk is komt door het prachtige kopje verzekeraars dus. 

Misschien weten jullie het, misschien ook niet maar er zijn al een heel aantal verzekeraars opgegaan in een andere verzekeraar. Zo gaat de Europeesche sinds begin dit jaar door als echte reisverzekeraar (dus via reisbureaus) en gaat de rest op in ASR. Delta Lloyd wordt/is Nationale Nederlanden, het label London Verzekeringen is Allianz en delen van Aegon zijn ook naar Allianz gegaan.

Waarom is dit voor jullie interessant? We denken dat het altijd goed is om te weten welke verzekeraars er nog zijn maar vooral ook dat de werkdruk bij de overgebleven verzekeraars nogal hoog is.

Zo zijn er werkvoorraden van 60 dagen bij sommige afdelingen. En dat heeft ook weer zijn effect op  jullie. Want offertes en met namen lastigere aanvragen kunnen daardoor erg lang op zich laten wachten. En dan is het maar mooi dat jullie op de hoogte zijn ;)

Mochten jullie meer willen weten hierover dan kun je ons altijd bellen, appen of mailen. Of je komt een bakkie koffie halen, kan allemaal.