Weidema Assurantien loopt voor het goede doel

Althans een onderdeel van Weidema Assurantiën ;). Dit jaar gaat Rilana de 4 daagse lopen met een goede vriendin. 4 x 50 km. Nogal een uitdaging en alhoewel we in goede staat zijn, (we zijn prima onderhouden) is en blijft het natuurlijk wel een uitdaging. Eentje waarbij we wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Vandaar is het idee ontsproten om voor het goede doel te lopen. Hopsa: twee vliegen in 1 klap. Wij een stok achter de deur, steuntje in de rug en aan de andere kant geld voor een heeeel goed doel.

Na veel wikken en wegen en na een oproep via social media is er een doel gekozen, namelijk Dierenopvang Koningen. Dit is een stichting die dieren - met name honden - uit het buitenland opvangt. Deze honden leven vaak onder erbarmelijke omstandigheden en dankzij de stichting krijgen ze daadwerkelijk een tweede kans in een Nederlands gezin.

Vaak leeft er bij mensen het idee dat de buitenlandse honden 'concurrentie' zijn voor de Nederlandse honden. Dat is niet het geval. De Nederlandse honden zijn fokhonden en de honden die in het asiel zitten zijn slecht plaatsbaar vanwege gedragsproblemen.

De buitenlandse honden worden - mede dankzij deze stichting dus - echt gered daarom vragen we jullie voor een bijdrage. De actie loopt via geef.nl https://www.geef.nl/nl/mijn-profiel/acties. Ik hoop op een super bijdrage :). Liefs Rilana