Rilana ontzorgt binnen Weidema Assurantien

Dat Maurice de man binnen Weidema Assurantiën is dat weet u ongetwijfeld. Stel een verzekeringsgerelateerde vraag en Maurice is uw / jouw man. Dat Rilana op de achtergrond de zaken verwerkt, reminders stuurt en rappelleert zult u/jij inmiddels ook wel weten ....

Maar Wist U Dat?

Rilana u makkelijk en snel kan helpen om uw energie om te zetten, althans te kijken naar een alternatief? Wellicht zit u prima, maar het kan ook zijn dat u echt teveel betaald. Rilana voorziet u vrijblijvend van een alternatief en indien gewenst regelt de overstap voor u. 

Wist U ook

Dat voor onze zakelijke klanten we een goed alternatief hebben voor de mobiele kosten. Ben jij (u) maandelijks veel geld kwijt aan jouw mobiele kosten voor o.a. jouw personeel? Neem eens contact op met Rilana. Ze kijkt graag samen met jou naar een betaalbaar alternatief.

En Wist u ook

Dat Rilana u / jou kan ondersteunen om jouw financiële huishoudboekje weer op orde te krijgen. Onder andere door te besparen op alle maandelijkse (privé) lasten die er zijn. Denk daarbij aan TV, telefonie en andere maandelijkse terugkerende kosten die je op kunnen breken.

En tot slot....Wist U Dat

Dit weer een informatieve Blog was. Hopelijk kunt u er iets mee :).