Goed geregeld!

Wanneer heb je 'iets' goed geregeld? Wanneer heb je jouw zaken goed op orde? Ben je zelfstandig genoeg om al je administratieve zaken zelf te regelen of ben je dat wel maar heb je daar eenvoudigweg de tijd niet voor? 

Je maandelijkse kosten bestaande uit verzekeringen, energiekosten en kosten voor telefonie maken een groot deel van je maandelijkse plaatje uit en wellicht is het makkelijker en prettiger dat je je laat ontzorgen door iemand die er dagelijks mee te maken heeft.....bijkomend voordeel is dat het je maandelijks geld kan besparen.

Zo zoeken wij voor je uit welke kosten je maakt op gebied van o.a. energie en telefonie en kijken we waar het voor jou beter kan. Wil je switchen, wil je het anders? Jij geeft het aan...wij regelen de rest.

Omdat wij graag anderen pleasen (wij worden weer blij van blije mensen) regelen wij het graag goed. Dat wil niet zeggen dat er bij ons nooit wat mis gaat, want fouten maakt iedereen. We proberen ze alleen wel naar tevredenheid op te lossen en nemen daarin onze verantwoordelijkheid.

We doen ons best om voor jou dat warme bad te zijn waarin je jouw zaken goed geregeld hebt en waarin we een vast aanspreekpunt zijn voor al je zaken en waar je - uiteraard - geen nummer maar een persoon bent, eentje die we kennen. Net zoals je dat bij ons gewend bent op het gebied van verzekeringen. Daar investeren wij graag in.

Dus: heb jij alles goed op orde en ook goed geregeld op gebied van telefonie en energie? Of weet je het niet zeker? Neem even contact met Rilana op, zij helpt je graag.