Leven zonder verzekeringen

De meeste mensen vinden het een noodzakelijk kwaad. Je betaalt jaren maar hebt nooit wat. Verzekeringen verkopen angst. Wie heeft het nodig? Weg met die irritante verzekeringen!

 

Dus een leven zonder verzekeringen

Stel je daarom eens een leven zonder verzekeringen voor. Je hebt het gemiddelde geluksniveau van Donald Duck en je loopt een weekje rond. Je hebt net een nieuw baantje maar je wordt ziek. Je nieuwe baas betaalt niet langer uit en er is geen verzekering die het gat wat ontstaan is kan dichten. Je hebt een tekort.

 

De ellende houdt niet op

De ellende houdt niet op en jouw ziekte houdt langer aan, eigenlijk moet je een check hebben bij zowel dokter als ziekenhuis maar ja, zonder baan geen doekoes en zonder doekoes & zorgverzekering geen behandeling. Jij als Donald Duck de tweede gaat daarom bibberend van de kou en ellende maar weer onverrichter zaken naar huis. Doordat je niet op let stoot je een kostbaar kunstwerk om die de gemeente toebehoort. Kostenplaatje: EURO 10.000,-. Verhaalbaar op DD II .....maar helaas: geen doekoes, geen verzekering ....wel veel ellende.


Terug in de echte wereld

Gelukkig bestaat onze wereld niet allemaal uit Donald Ducks de Tweede en gaat het niet altijd fout. Wel is er in elk leven sprake van zgn. ups en downs. Verzekeringen zijn er om je downs te managen, zeker als je niet zoveel doekoes op je bankrekening hebt staan.

 

Weidema Assurantien

Bij Weidema Assurantiën kun je ervan op aan dat we je geen verzekeringen aansmeren die je niet nodig hebt. Noch jagen we je angst aan wat er zou kunnen gebeuren. Wel denken we op een reële manier met onze klanten mee lettend op hoeveel geld jij op jouw bankrekening hebt staan. Heb je een zeer goed inkomen en kun je jouw downs zelf afdekken? Dan kun je bepaalde verzekeringen laten gaan. Kun je dat niet ? Dan moet je het gewoon goed regelen en dat kan dan weer via ons :). Een leven zonder verzekeringen? Moet er niet aan denken ;)