Passie

Op onze website heb ik het al aangegeven....met verzekeringen heb ik niks. Wat mij betreft (Rilana) zijn verzekeringen en de verzekeraars niet mijn vrienden. Zover je verzekeringen en verzekeraars als vrienden kunt zien althans.

Verzekeringen

Maar verzekeringen zijn er nu eenmaal en soms ook erg nuttig en welkom op tijden dat je het nooit verwacht, want dat is nu eenmaal de insteek van een verzekering. Je hebt nooit iets en net op het moment dat je beslist m eruit te gooien omdat je voor Jan Doedel betaalt ....komt het noodlot om de hoek kijken en kijk je tegen een berg ellende aan. Iets met de wet van Murphy ;)

Passie

Dat mijn passie dus niet bij verzekeringen ligt, moge wel duidelijk zijn. Gelukkig heb ik een andere passie die wel uitstekend binnen Weidema Assurantiën past .....namelijk mensen. Ik hou van mensen, wil ze graag vertroetelen en ben een pleaser. Ik word blij van klanten die zich goed voelen als we ze helpen. Een tevreden klant is een soort verslaving en dat is wat me gaande houdt. 

Ideaal

Mijn ideaal is dan ook om een klantenkring te hebben die als ze aan ons denken er een tevreden gevoel naar boven komt. Een gevoel dat ze altijd bij ons terecht kunnen en echt niet alleen voor verzekeringsvragen. Als ze hulp nodig hebben bij iets anders, dan zijn we er ook. Dat is mijn ideaal.

Fouten

Natuurlijk maken we ook fouten en laten we steken vallen. Helaas is niets menselijks ons vreemd ;)! Maarrrrr ..... als je fouten goed oppakt dan kun je wel weer laten zien dat je om mensen geeft en tja dan komt mijn passie weer om de hoek zeilen ;)....

Dussssss

Mochten we steken laten vallen, of ben je ontevreden over iets: laat het ons weten. We lossen het graag op. Als je blij bent mag je dat natuurlijk ook laten weten want Maurice en ik bouwen graag aan ons ideaal en dat kan niet zonder jou :)!