Jouw privacy

25 mei 2018. Iedereen in rep en roer in verband met de nieuwe wetgeving omtrent privacy. Advocatenkantoren varen er wel bij. Nieuwe statements worden gemaakt, iedereen garandeert de privacy.

Het feit dat ik mails krijgen van bedrijven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden, geeft volgens mij alleen maar meer aan dat de privacy alles behalve gewaarborgd is.

Als klant van Weidema Assurantiën wordt uw/jouw e-mailadres alleen gebruikt voor poliswijzigingen en belangrijke info betreffende schades EN voor onze nieuwsbrief. In onze nieuwsbrieven proberen we nooit wat te verkopen maar juist om jullie van extra informatie te voorzien.


Zo lijkt het ons super handig als je op de hoogte bent dat verzekeraars strenger zijn als het om schade claimen gaat, of dat een goede betalingsmoraal zich uiteindelijk uitbetaald. Dat soort info staat er in onze nieuwsbrief.

We gebruiken MailChimp en dit bedrijf voldoet ook aan alle eisen omtrent de nieuwe wetgeving. En ook wij hebben bij een advocatenkantoor netjes betaald om alles op orde te hebben, dus bij Weidema zit uw privacy wel snor.

Wil je die super handige info van ons NIET meer ontvangen? Dan kun je je onderaan de nieuwsbrief uitschrijven en ontvang je niet langer die super interessante, extra info.... ;)