Onverschillig, kenmerkt jou dat?

Waarschijnlijk antwoorden de meesten van jullie van niet. Neeee, ik niet! Ik ben helemaal niet onverschillig. Mijn buuv misschien, maar ik toch niet.

En toch, toch zijn veel mensen dat wel een beetje. Stiekem zijn ze het gezeur over alles wat je al mens moet doen en moet laten beu. Al die goedbedoelde adviezen van Pietje en Klaasje over hoe je het beter zou moeten doen. Doodmoe word je er van. Het maakt je, precies: onverschillig ;)

En dat snappen wij natuurlijk. In de enorme stroom van informatie is het maar krap lastig om te weten wie er nou gelijk heeft, of het voor jou van toepassing is of niet en je wordt er nogal passief van.

 

Nu hebben wij als jullie adviseur op het gebied van verzekeringen wel degelijk een taak om jullie te adviseren. Om jullie dus van die goedbedoelde raad te geven, iets waar je dan misschien ook eens iets mee 'moet' doen. Als het aan ons ligt in ieder geval even tot je door laten dringen en over na denken. Dat is alles waar we in dit geval om vragen.

Waar ik het nou in hemelsnaam over heb? De zorg! Zorgverzekeraar wel te verstaan. Elk jaar weer komen we aan dat je na moet denken over welke verzekeraar goed voor jou is, elk jaar geven we weer aan hoe belangrijk vrije keuze is en elk jaar blijven mensen zitten waar ze zitten. 

Dus: dit jaar doen we het NIET. We gaan NIET zeggen dat je beter goed kunt nadenken over jouw zorgverzekeraar. En ook NIET dat vrije keuze van belang is. Nope, vandaag zijn wij lekker onverschillig ;). Tot volgend jaar maar weer :)