London verzekeringen = Allianz verzekeringen

Vandaag een wat drogere maar zeker niet onbelangrijke blog over London verzekeringen aka (also known as ;)) Allianz verzekeringen.

London verzekeringen verzekert sinds jaar en dag de particuliere markt en staat bekend als een degelijke en solide maatschappij. Wat velen van u wellicht niet weten is dat de moedermaatschappij de evenzo degelijke Duitse gigant Allianz is.

Ook bij Allianz bent u dus verzekerd van soliditeit en veel van dezelfde mensen die bij London verzekeringen (voor u) achter de schermen het werk deden zullen dat nu in naam van Allianz gaan doen.

Wat verandert er voor u als verzekeringnemer? Niets, nou ja bijna niets dan. U ontvangt een ander polisblad met ander logo en ander polisnummer maar inhoudelijk (en dat is natuurlijk van belang) gaat uw polis één op één over naar Allianz. 

Dus: dezelfde voorwaarden, dezelfde premie, hetzelfde verzekerde bedrag en niet onbelangrijk: wij blijven uiteraard uw aanspreekpunt. 

Mocht u toch nog vragen hebben of wilt u switchen? Benadert u ons dan, wij staan er voor u en gaan met u werken naar een oplossing die voor u goed voelt al zijn we van mening dat u bij Allianz aan het juiste adres bent, we staan er voor u.