Nu een jaar lang twintig procent minder betalen op je verzekeringen???

Als we zo zouden proberen om mensen die het goed kunnen gebruiken te helpen? Zouden ze dan reageren? Zouden ze dan aankloppen en aangeven dat ze wel wat hulp kunnen gebruiken? Je zou toch zeggen van wel.....

Niets is minder waar

Toch blijkt dat in de praktijk niet zo te werken en hebben we nog niet veel mensen er bovenop kunnen helpen. Vandaar dus deze blog.

Bijdrage leveren

Even een kleine introductie over het wat, hoe en waarom. Wij zijn van mening dat je hier (en sorry voor het filosofische kantje) niet alleen maar bent om te nemen maar ook om te geven. Om een bijdrage te leveren aan anderen. En hoe beter kunnen wij geven dan in de branche waarin we thuis zijn? 

Hoe werkt het

Daarom bedachten we dat we graag mensen willen helpen die het financieel goed kunnen gebruiken door onze gehele opbrengst weg te geven. Dit voor in ieder geval een jaar. En gratis een check te maken waar hij/zij nog kan besparen. Kijk ook eens onder het kopje 'Draagt bij' op onze website. Dit allemaal in de hoop mensen net dat zetje te kunnen geven, welke ze zo hard nodig hebben.

Zeg het voort

Dussss: weet jij (of ben jij) iemand die onze hulp hard kan gebruiken? Schroom niet en benader ons. We staan je graag terzijde.