Claim jij ook? Veel en vaak???

Claimen. Daar waar men vroeger bij een ongelukje dacht: dat betaal ik zelf wel is de tendens nu: dat betaalt de verzekeraar maar mooi.

Begrip

Wij begrijpen heel goed dat wanneer je al jaren een verzekering hebt lopen en je hebt dan eindelijk ook eens een schade, dat je deze schade dan ook daadwerkelijk claimt bij de verzekeraar. Want je betaalt al jaren voor iets wat je niet krijgt...en dan wil je natuurlijk wel compensatie voor ingelegd geld :).  

Kleine schades

Toch is het misschien het nadenken waard of je ook die kleinere schades claimt. Want laten we eerlijk zijn: een enorme grote schade die ga je niet uit eigen zak betalen. Wat een kleinere schade betreft...eentje van.. laten we zeggen....een euro of 150 ...bedenk dan wel of je een eigen risico hebt (dat gaat er namelijk ook nog eens af) en of je echt niet al eerder hebt geclaimd ...WANTTTT

Registratie

De verzekeraars houden tegenwoordig elke schademelding bij. Hoe vaak je claimt en zelfs als er geen vergoeding uit komt . Dan maakt het dus niet uit of het bedrag EURO 0, 150,- of 10.000,- is.  Heb je een waslijst met claimen? Dan wordt een aanvraag voor een andere (nieuwe) verzekering steeds lastiger.

Bedenk dus goed wat je met je laatste schade doet

Daarom dus dit enorm informatieve stukje dat claimen prima is mits je weet wat je doet. Ben je er nou niet uit? Twijfel je? Neem gewoon even contact met ons op. Wij kijken even met je mee en Maurice geeft je advies over wat te doen. Handig! Toch?